Gratis kontroll av driftstatus

Vi kontrollerar din hemsida var 15:e minut. Om vi inte kommer åt hemsidan eller om den svarar för långsamt får du ett mail (och du kan se det på din driftstatus-sida). Det är gratis att använda tjänsten.

Ett mail per 24 timmar

Vid driftproblem skickar vi dig 1 st mail per 24 timmar, om upprepade driftproblem registeras skickar vi INTE mail till dig vid varje problem under samma 24-timmarsperiod (vi vill inte "spamma" dig). När du tittat på driftproblemet på din driftstatus-sida kan du dock "klicka i" att du vill ta emot flera mail även inom 24 timmar (annars skickar vi mail igen när 24 timmar passerat).

Enkelt och grundläggande

Tjänsten är till för dig som vill ha en mycket enkel övervakning av din hemsida. Vi gör, för närvarande, inte mer omfattande kontroller (såsom tätare intervall, mätningar från olika ställen i världen eller annat).

Vår egen upptid

Vi vill ge så bra service som möjligt men garanterar inte att vi alltid finns online. Små driftavbrott kan förekomma vid tex uppdateringar av systemet eller om vårt eget system drabbas av driftproblem.

Vi använder cookies (läs mer på sidan "Cookies").

Ok